Licht en liefde zijn belangrijk, en het besef dat je op Aarde bent, het liefst met beide voeten . Mens-zijn is complex.

WIL JIJ GRAAG DE HELENDE KRACHTEN VAN ENGELEN ONTVANGEN?
WIL JIJ GRAAG IN CONTACT KOMEN MET JOUW ENGEL(EN) DIE ER ALTIJD VOOR JE WILLEN ZIJN
?

Mijn naam is Michel Manuel. Ik ben in 1960 geboren en leef in Amsterdam. Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in de mens, het leven, het universum, het allesomvattende. Die interesse uitte zich toen in boeken lezen en zelfstudie. Later hebben levenservaringen, werkervaring en, studies, massage technieken, sjamanisme, en diep spirituele ervaringen mij gebracht naar wie ik ben.

Door het contact dat ik heb met het engelenrijk is het mij gegeven om ook met jouw engel(en) contact te maken en jou in contact te brengen.
Een zeer zachte en tevens sterke energie die je vanuit het engelenrijk toekomt.
Je bent niet alleen

De Liefde voor de mens die je werkelijk bent, en voor de mensen om je heen. Je zult merken dat de mensen om je heen jouw licht en liefde voelen.

Bewustwording van je ziel en je zieledoel.
Het Éen worden met het universele.Een gedachte over “

  1. Voor mij betekend een bezoek aan Michel een uur ontspanning en ontlading, mijn lichaam komt tot rust. Michel leert mij koorden door te knippen, zaken los te laten, die op mij drukken. Hij neemt de tijd voor me, is er voor mij. Heel fijn!
    Kus van Kirsten

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.