Licht en liefde zijn belangrijk, en het besef dat je op Aarde bent, het liefst met beide voeten . Mens-zijn is complex.

Mijn naam is Michel Manuel. Ik ben in 1960 geboren en leef in Amsterdam. Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in de mens, het leven, het universum, het allesomvattende. Die interesse uitte zich toen in boeken lezen en zelfstudie. Later hebben levenservaringen, werkervaring en, studies, massage technieken, sjamanisme, en diep spirituele ervaringen mij gebracht naar wie ik ben.

Heling van jezelf om bewuster te worden en een lichter en luchtiger bestaan te ervaren.

Heling betekent dat je meer tot jezelf komt en energetisch in balans raakt.
Dat geeft je vertrouwen en lucht in het alledaagse.

De Liefde voor de mens die je werkelijk bent, en voor de mensen om je heen. Je zult merken dat door jouw licht en liefde de mensen om je heen jouw licht en liefde en voelen.

Bewustwording van je ziel en je zieledoel.
Het Éen worden met het universele.

Kom eens langs voor een vrijblijvend gesprek. Dan kun je aanvoelen of ik iets voor je kan betekenen.

Lichtgever Onbeperkt Voor Elk


Een gedachte over “

  1. Voor mij betekend een bezoek aan Michel een uur ontspanning en ontlading, mijn lichaam komt tot rust. Michel leert mij koorden door te knippen, zaken los te laten, die op mij drukken. Hij neemt de tijd voor me, is er voor mij. Heel fijn!
    Kus van Kirsten

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.