Het is tijd…..

Het is TIJD….

Wij, de LICHTWERKERS, van deze tijd, roepen jullie zielen aan.

Wij zijn er om jullie te ondersteunen op weg naar een nieuw bewustzijn.
Wij voelen hoe moeilijk deze tijden zijn, de nieuwe energieën die ons en onze lieve moeder Aarde bereiken.

Jullie lieve, lieve mensen wij voelen jullie innerlijke strijd en jullie angsten en zien ook als medemensen wat dat allemaal doet met jullie.
Geweld, angst, honger, uitbuiting, seksualiteit,  moeilijk contact kunnen maken, twijfels en onverwerkte  trauma’s in jezelf, vereenzaming omdat je je niet thuis voelt met de mensen om je heen, of misschien voel je je wel niet helemaal thuis hier op Aarde.

En dan het Corona virus dat ons al twee jaar bezighoudt en ons dwingt om naar binnen te kijken (als we dat durven), want de angst om onszelf echt aan te kijken, de angsten en de twijfels die we meedragen, moeilijke gevoelens over/in het dagelijkse leven.

We mogen naar binnen gaan kijken, en voelen wat we voelen, uit het hoofd en ontdekken wat voor mooie wezens we eigenlijk zijn.

Corona is een zegen. Corona is hier om ons een aantal zaken te laten zien, en wel zo dat we er niet omheen KUNNEN kijken. En wat het ons allemaal laat zien is onderdeel van de grote verandering die op dit moment in volle gang is in de kosmos, met de Aarde en met ons menselijk bewustzijn.

WE WORDEN WAKKER, ons bewustzijn verruimd enorm, we zijn allemaal op weg naar dat wat we werkelijk zijn: JULLIE zijn allemaal puur LICHT, allemaal!!!!!
En die weg is niet makkelijk, dat vraagt hard werken van jezelf, en het begint met voelen. Leven vanuit je hart, je spirituele hart, waarin liefde, compassie en deemoed vooraan staan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.